Dutch CardioVascular Alliance (DCVA) Leadership Programme

Dutch CardioVascular Alliance (DCVA) Leadership Programme – deadline Oct 31st, 2019

Met dit bericht informeren we je graag over het DCVA Leadership Program en de mogelijkheid voor talenten om zich hiervoor aan te melden.
De Dutch CardioVascular Alliance (DCVA) heeft dit programma opgezet om talentvolle experts in het cardiovasculaire veld (o.a. wetenschappers, ervaringsexperts, zorgprofessionals en technici) de mogelijkheid te bieden hun leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.
Dit zullen zij doen door in multidisciplinaire teams van drie à vier personen te werken aan verschillende actuele vraagstukken in het cardiovasculaire veld, ingebracht door DCVA partners.
Het tweejarige programma zal een netwerk vormen van cardiovasculaire talenten met verschillende achtergronden en hen klaarstomen als leiders in het cardiovasculaire veld van de toekomst.
Hier vind je de brochure met informatie over de opzet en het doel van het programma, begeleiding, aanmeldingsprocedure, en onderwerpen van de vraagstukken.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 31 oktober aanmelden door een mail te sturen naar talent@dcvalliance.nl met de volgende documenten;
CV;
Motivatiebrief;
– een steunbrief van de huidige leidinggevende voor deelname aan het programma.

Begin november horen de geïnteresseerden of ze worden uitgenodigd voor een persoonlijke pitch eind november waarna ze geïnformeerd zullen worden over deelname aan het programma.

Heb je vragen over het programma? Neem gerust contact op met de organisatie via talent@dcvalliance.nl